Tjenester

Tjenester

Lillehammer Tak og Blikkenslagerservice AS utfører alle typer tjenester innen blikkenslagerarbeid. Vi har lang erfaring innen helomlegging av alle typer tak, montering av snøfanger og taksikring, ventilasjon, kjøkkenhetter og utvendige blikkenslagerarbeider. Vi tilbyr blant annet:

Helomlegging av tak

Har ditt hus et gammelt tak? Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje. Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Vi foretar en helomlegging av de fleste typer tak. Vi sveiser også Protan membran og asfaltbaserte membraner på flate tak. Vi monterer solcelleløsninger på tak.

Snøfanger og annen taksikring

Lillehammer Tak og Blikkenslagerservice AS leverer og monterer snøfangere etter kundens ønsker og mål. Snøfanger leveres i standard farge fra leverandør.

Damphetter

Lillehammer Tak og Blikkenslagerservice AS tilbyr montering av damphetter på kjøkken og storkjøkken. Vi utfører også innkledning av vegger på storkjøkken. Veggene kles i rustfritt stål, og er enkle å vedlikeholde/rengjøre.

Ventilasjon

Lillehammer Tak og Blikkenslagerservice AS utfører montering av ventilasjonsanlegg i både mindre og større bygninger.

Takrenner og nedløpsrør

Lillehammer Tak og Blikkenslagerservice AS leverer nedløpsrør i standard dimensjon og farge. Vi bestiller nedløpsrør fra leverandør etter kundens ønske. Takrenner leveres i standard dimensjon og farge fra leverandør etter kundens ønske.

Pipebeslag

På vårt blikkenslagerverksted produserer vi pipebeslag etter kundens ønsker og mål. Pipebeslag kan leveres i ulike materialer som kobber, zink og stål.

Solcellesystemer på tak

Vi monterer solcelle løsninger på tak. Både som integrert i taktekking og på eksisterende taktekking. Ta kontakt for befaring!

Kontakt oss

Nordseterveien 57, 2618 Lillehammer
E-post: post@takogblikkenslageren.no

Hovednr.: 61 25 65 70
Mattis mobil: 965 13 070
Dag Frode mobil: 965 14 070

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via e-post eller telefon.